Home > Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Door wie zijn de tools gemaakt?

De tools worden gemaakt door een team van arbeidsrechtelijke experts. Meer weten over het team achter www.magontslag.nl? Klik hier .

Waarom moet ik betalen voor het gebruik van sommige tools?

De tool worden dagelijks bijgehouden en worden als dit nodig is aangepast op nieuwe ontwikkelingen in de rechtspraak. Dit up-to-date houden kost veel tijd en geld. Wij horen wel bij de Universiteit van Amsterdam, maar krijgen geen subsidies. Het bedrag dat wordt gevraagd is veel minder dan de werkelijke waarde. Bovendien zijn onze tools veel uitgebreider dan veel andere tools op internet. U krijgt een volledig juridisch advies én persoonlijke documenten, terwijl andere online tools u na enkele vragen verwijzen naar een juridisch deskundige. Ons doel is het toegankelijk maken van het recht en niet het lokken van klanten.

Heb ik juridische kennis nodig voor het gebruik van de tools?

Nee. Ook is geen bepaald opleidingsniveau nodig. Bij lastige vragen en begrippen wordt een toelichtingen en/of voorbeelden gegeven. Dit ziet u aan de rechter kant staan.

Wat doe ik als ik meer vragen heb?

Na afloop van de tools kunt u documenten downloaden die speciaal voor uw situatie zijn gemaakt. Met deze documenten kunt u zelf aan de slag. Hebt u toch nog vragen, dan kunt u uw vraag mailen naar info@magontslag.nl of bellen met 020 – 525 23 89.Zie ook de veelgestelde vragen over:

Ontslagtool voor werknemers

Transitievergoedingtool

Afspiegelingstool

Tijdelijk of vast contract?

AOW-/Pensioenontslag

Ontslag tijdens proeftijd

Ontslag bij faillissement

Ontslag over Instemming ongedaan maken

← Terug naar de homepage